U bent hier: Home / Offertes voor uw VvE / Schilderwerkzaamheden

Voordat u een offerte voor schilderwerk aanvraagt.

U staat op het punt om een offerte aan te vragen voor schilderwerk aan uw VvE. Graag geeft VvE Offerte u enkele aanwijzingen waar u op kunt letten.

Hoe weet u dat u een goede en betrouwbare schilder inschakelt?

Een keurmerk geeft u de zekerheid dat de schilder die u inschakelt ook het werk aflevert dat aan uw verwachtingen voldoet. Er zijn verschillende keurmerken voor schilders. Hieronder vindt u enkele keurmerken die wij naar willekeurige volgorde gerangschikt hebben. 

VGO-keur

Het keurmerk voor vastgoedonderhoud, De VGO-keur biedt u als vastgoedbeheerder de garantie dat het onderhoudsbedrijf van uw keuze met bijbehorende diensten en producten voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Een onderhoudsbedrijf dat is voorzien van VGO-keur biedt te allen tijde u absolute zekerheid.

Betere schilder

Wanneer u kiest voor een schilder die in het bezit is van het Betere Schilder keurmerk weet u altijd waar u aan toe bent: hij voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen waaronder goedgekeurde leveringsvoorwaarden en verstrekt een eenduidige schriftelijke offerte. Door middel van een schriftelijke enquête onder opdrachtgevers na afgeleverd werk door een Betere Schilder, wordt de kwaliteit van het keurmerk periodiek getoetst en gewaarborgd.

AF-Erkenningsregeling

De Stichting AF-Erkenningsregeling biedt een opdrachtgever kwaliteitsgaranties bij het inhuren van glas-, schilders- en afwerkingsbedrijven. Werknemers bij een bedrijf dat in het bezit is van dit keurmerk beschikken over alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Kiest u voor een schildersbedrijf aangesloten bij De Stichting AF-Erkenningsregeling dan kunt u er van op aan dat: 

  • Werknemers van het bedrijf vakkundig en betrouwbaar zijn
  • Hoge kwaliteit van werk geleverd wordt
  • U aanspraak kunt maken op goede service en garantievoorwaarden

We willen wel benadrukken dat een schilder zonder keurmerk niet per definitie niet goed is. Een keurmerk biedt u echter wel wat meer garanties.

Om alle offertes te laten voldoen aan dezelfde voorwaarden is het mogelijk vooraf aan uw aanvraag een Verf Technisch Advies (VTA) op te laten stellen. Verfleveranciers willen dit graag voor uw VvE Verzorgen. 

Het laten opstellen van een bestek in de vorm van een Verf technisch Advies wil niet zeggen dat alle uitgebrachte offertes dan gelijk van strekking zijn. Elk schildersbedrijf heeft zijn eigen opmaak van de offertes. Daarnaast kan het zijn dat de bedrijven verschillen hebben tussen de opgenomen hoeveelheden. 
De offertes vergelijken is dan ook niet iedereen gegeven. Twijfelt u over uw capaciteiten in deze dan kan VvE Offerte de offertes voor u analyseren. U krijgt dan bijvoorbeeld inzicht in de opgenomen hoeveelheden en de verschillen in de voorwaarden die de schildersbedrijven hanteren. Bij onduidelijkheden zal VvE Offerte de schildersbedrijven benaderen en om uitleg vragen. 
 

Vraag nu uw offerte aan