U bent hier: Home / Offertes voor uw VvE / Incasso

Voordat u een offerte aanvraagt voor het incasseren van achterstallige bijdragen.

Incasso van achterstallige bijdragen is niet altijd makkelijk. Zeker niet als het gaat om incasso bij de buren. Incasso bij de buren is altijd een delicate kwestie. Toch hebt u daar als Vereniging van Eigenaren (VvE’s) regelmatig mee te maken. Een incassobureau biedt uitkomst.

Uiterst zorgvuldige incasso

Net als andere organisaties heeft ook een VvE haar inkomsten gewoon nodig. Helaas betaalt niet iedere eigenaar altijd netjes zijn bijdrage. Dan is een incassotraject onvermijdelijk. Hierbij is extra zorgvuldigheid geboden, omdat de debiteuren tegelijkertijd medebewoners zijn. Een incassobureau weet dit als geen ander. Daarom kunt u uw incassotraject met een gerust hart aan hen overdragen.

Minnelijk en gerechtelijk traject

Bij een VvE is het behoud van de goede verstandhouding zeer belangrijk. Daarom steken zij veel energie in het minnelijk traject. Zo proberen zij de situatie zo snel, prettig en goedkoop mogelijk voor u op te lossen. Lukt dit niet? Dan bestaat de mogelijkheid om beslag te leggen op het appartementsrecht. Dit kunnen zij voor u in gang zetten. Want ook hiervoor hebben zij alle benodigde kennis en kunde in huis.

Permanent inzicht 

Als u het incassotraject aan hen overdraagt, houden zij u zorgvuldig op de hoogte van al de acties en resultaten. Bij veel incassobureaus kunt u via een digitaal systeem alles tot op detailniveau volgen. U kunt uw vordering vaak zelfs online indienen.

Vraag nu uw offerte aan