U bent hier: Home / Offertes voor uw VvE / Bouwbegeleiding

Voordat u een offerte aanvraagt voor begeleiding bij onderhoud aan uw VvE

Waarom bouwbegeleiding? Wie wil bouwen heeft met verschillende partijen te maken die het project allemaal op hun eigen karakteristieke wijze benaderen en beoordelen. Zonder een transparante coördinatie blijken projecten vaak meer tijd en geld te kosten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Ook de gewenste kwaliteit kan wel eens in gevaar komen zonder onafhankelijke bouwbegeleiding.

Voor welke (onderhouds)werkzaamheden?

Bouwbegeleiding van een project in uitvoering kan onder andere plaatsvinden in de vorm van het coördineren van planmatig onderhoud, grote onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerkzaamheden. 

Te verzorgen diensten

Toezicht op naleving overeenkomsten
Het erop toezien dat het werk wordt uitgevoerd volgens de eisen van de gesloten overeenkomsten. Controle geschiedt op hoofdvorm, plaats en hoofdmaat op basis van vervaardigde bouwtekeningen en bestekken.

Monitoren werkplanning
Het erop toezien dat de uitvoering van het werk geschiedt binnen de daartoe gestelde tijd. Dit aan de hand van de door de aannemer op te stellen werkplanning.

Administreren en verwerken bouwkundige kosten
Het administreren van de bouwkundige kosten door het opstellen van overzichten van de financiële stand van het werk en het controleren van termijnrekeningen van de uitvoerende partijen.

Verzorgen dagboeken/weekrapporten/verslaglegging
Het opstellen en controleren van weekrapporten en dagboeken, het voorzitten van bouwvergaderingen en het verzorgen van de verslaglegging.

Adviseren bij voorgestelde wijzigingen
Het adviseren van de opdrachtgever ten aanzien van voorgestelde wijzigingen en alternatieven in het werk. Tevens het geven van orders en aanwijzingen omtrent de uitvoering.

Vraag nu uw offerte aan